Hoofd New business van een grote levensverzekeraar

“Coaching door Marie-Louise was voor mij op een bijzonder integere manier geconfronteerd worden met mijzelf. Met mijn eigen rol in de dilemma’s op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Het coaching traject heeft mijn persoonlijke ontwikkeling een enorme nieuwe stimulans gegeven. Ik ben weer gaan studeren om me te ontwikkelen in mijn passie voor mensen. Marie-Louise is enorm betrokken en gaat echt een samenwerking met je aan. Ze laat je pas los, als ze ervan overtuigd is dat het doel is bereikt.”

Algemeen Directeur van middelgroot accountantskantoor

“Marie-Louise heeft bij ons gewerkt als interim-personeelsadviseur. Zij heeft daarbij het personeelsbeleid geprofessionaliseerd en heeft op zeer professionele manier gezorgd voor een personeelsadviseur die haar taak heeft overgenomen.
Marie-Louise is te kenmerken als zeer integer, zeer professioneel en zeer to the point. Ze is niet bang wanneer nodig kritiek te geven. Bij ons is ze betrokken geweest als personal coach van een aantal van onze professionals. Ook op dat gebied krijgt ze zeer goede kritieken”.

Global HR Manager bij financiële instelling

“Wat de consultants van Topview typeert is hun betrokkenheid bij hun opdrachtgevers (geen uurtje – factuurtje mensen), hun hoge ethische normen en waarden en hun positieve instelling”.

Interim Manager Finance (bij overstap naar vaste positie)

“Ik heb bij het bureau Topview een algemeen en naderhand een diepgaand assessment ondergaan, gevolgd door een aantal coaching sessies. Daaruit heb ik de conclusie getrokken dat het hoog tijd werd het roer drastisch om te gooien. Hun indringende doch erg plezierige aanpak hebben mij over een drempel heen geholpen. Terugkijkend vanuit een nieuwe managementfunctie, nu in vast dienstverband, ben ik hen daar zeer erkentelijk voor”.

Commercieel directeur van een wereldwijde leverancier van ingrediënten voor FMCG en Industrial Market

“Wij hebben zeer positieve ervaring met Topview. Bij het zoeken naar een nieuwe Regional Sales Manager hadden we 3 internationale kandidaten over. Voor het objectief beoordelen van hun karakters en hun management skills hebben we Topview gevraagd daarvoor een onderzoek uit te voeren.
Binnen 2 weken hadden we een rapport met een zeer bruikbare persoonsanalyse. Elk individueel rapport heeft ons bij de interviews veel geholpen om thema’s ter discussie te stellen of deze te verklaren. We hebben, zeker dankzij de assessments van Topview, de juiste keuze kunnen maken.”

Directeur Shared Services van bedrijf in de bouw/groenonderhoud

“Ons driekoppige directieteam is kort bij elkaar in deze samenstelling. Het draait prima en er is veel vertrouwen, dus een goed moment om ons als team onder de loep te nemen. Gaten in het dak willen we namelijk niet repareren als het regent.

Topview adviseerde ons bij onszelf te beginnen via een e-assessment. De online vragen & antwoorden resulteerden in een constructieve persoonlijke feedback. Vervolgens kozen we voor een team-terugkoppeling, met de kaarten open op tafel. Deze optie was een echte meerwaarde. Topview presenteerde de terugkoppeling en leidde alle gesprekken op de hun kenmerkende professionele doch warme wijze. Deze investering loonde zich echt: laat het nu maar gaan regenen!”